SPUITWERK

Spackspuiten

Spackspuiten is een afwerkmethode voor op wanden en plafonds in de woning- en utiliteitsbouw. Voorbereidende werkzaamheden zijn het eventueel egaliseren, van de kale ondergrond, het afplakken van ramen en deuren, het stof- en vetvrij maken van de ondergrond en eventueel behandelen met voorstrijk- of hechtmiddel.

De keuzevrijheid in structuur en kleur zorgt ervoor dat u de wanden precies ‘passend’ kunt maken aan de rest van uw interieur. Een ander pluspunt van spuitwerk is dat het een duurzaam materiaal is. U kunt kiezen uit verschillende hardheids gradaties.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de wanden beschadigd raken door bijvoorbeeld stoten.


Bekijk onze video voor spuiten van deuren en kozijnen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht
Click op de afbeelding

Latex spuiten


Het aanbrengen van latex/muurverf op wanden en plafonds door een airless-spuitmachine zorgt voor een strak eindresultaat waarbij de structuur van de ondergrond bewaart blijft. Verfspuiten i.p.v ouderwets een verfroller gebruiken.
Latexspuiten bespaart tijd en geld en werkt gladder en strakker af: kortom vakwerk.

Het kan op alle soorten stucwerk gespoten worden en om dat nieuw stucwerk altijd nog een afwerklaag nodig heeft is latex spuiten de oplossing.

Ook kunnen wij de groene zolder platen (veel gezien bij nieuwbouwhuizen) voorzien van latexspuitwerk met hecht garantie..


Offerte aanvragen .

Terugbelverzoek