Zakelijke opdrachtgevers

Vanaf het bestaan van E. de Jong Schilderwerken is het dienstenpakket afgestemd op kantoorgebouwen, scholen, winkels en particuliere woningen. In overleg met de opdrachtgever kan omvang en tijdschema bepaald en afgestemd worden. Voor iedere vraag is een antwoord…


Binnenkant
”It’s the inside that counts.” Dat is wat vaak gezegd wordt. Dit kunnen we technisch ook invullen voor kantoren. Hoe belangrijk het is dat de binnenkant er goed uit ziet, blijkt uit onderzoeken die zijn gedaan over het gevoel van mensen in een woon- en werkomgeving. Mensen voelen zich prettig in een warme sfeer in huis. Kleur speelt hierin een belangrijke rol.
In een kantoorpand worden vaak rustige kleuren gebruikt, dit verhoogt de concentratie van een werknemer. Niet dus alleen technisch van belang, maar juist ook esthetisch van onmiskenbare waarde!

Buitenkant
”Het oog wil ook wat.” Uiteraard is het belangrijk dat uw bedrijf er esthetisch goed bij staat. Dit is namelijk de eerste indruk. Toch is het technische aspect van nog hoger belang. De buitenkanten van onroerend goed krijgen in ons klimaat een hoop te verduren. Bescherming van het onroerend goed is kostenbesparing. Wachten totdat het te laat is, is kapitaalvernietiging. Wij kunnen samen met de verffabrikant een verfsysteem adviseren voor de bescherming van uw onroerend goed. Zo bent u verlost van al deze zorgen.


Samengevat zitten onze specialisaties in:


➢ Binnen- en buitenschilderwerk
➢ Inspectie woning/ bedrijfspand
➢ Wand- en plafondafwerking
➢ Kleur- en materiaaladvies
➢ Glasweefsel behang
➢ Spuitwerk, Airless spuittechniek
➢ Houtrotherstel
➢ Beglazing, thermopheen en floatglas


Offerte aanvragen .

Terugbelverzoek